Žirovnice 2018

Obrázky

Jak jsme informovali už dříve, některé výstavy byly zrušeny – Čakovice, Žirovnice, Rybnik, patrně nebude výstava v Hejnici. Naopak bude výstava v Rakovníku, v Rajhradě, předpokládá se, že výstava ve Volyně rovněž bude. Naše stránky na tuto situaci reagují již od března obrazovou připomínkou některých předchozích výstav, ale nejen výstav, (viz zatím třeba návštěvu na zahradě manželů Hlouškových).

Dalším dílem je právě tato připomínka výstavy v Žirovnici v roce 2018. Můžeme tak učinit díky fotografiím, které pořídil Pavel Petrlík. Je mi milo, že mu můžu tady za ně poděkovat. Smínky jsou řazeny podle pěstitelů v abecedních pořadí. Výpěstky pana Antonína Mega jsou značeny, (až na 2 výjimky se jménem,) jak je jeho zvykem zkratkou MG a číslem novošlechtění. A v závěru prohlídky je několik lilií od pěstitele, jehož jméno se nám kdes ztratilo. Najdeme ho? Děkuji.

A ještě chci podotknout, že ti z nás, kteří si na výstavách rádi dělají obrázkovou vzpomínku na viděné, nemívají obvykle ambici zachytit bezezbytku vše. Nemluvě o technické výbavě a světelných podmínkách v daném míste. Tím chci říci, že čím více zdrojů bude administrator webu v podobné situaci mít, tím úplnější co do exponátů, vystavovatelů, jakož i atmosféry výstavy, bude moci na tomto místě být i její připomínka.