Letošní výstavy? Tak i tak. Doplnění.

Aktuality, Pozvánky

Ano, s letošními výstavami je to ze známých důvodů různé. Třeba manželé Hlouškovi – jak už jsme avizovali 23. března (Rubrika Výstavy, podrubrika Pozvánky), včera v e-mailové korespondenci potvrdili, že výstava v Rakovníku bude:

Předem srdečně zdravím,

posílám pozvánku na letošní 33. výstavu lilií v Rakovníku.Doufám,že všichni sejdeme v pohodě a hlavně,že všichni přivezete spoustu krásných lilií.
Zájemce o ubytování prosím o potvrzení účasti, abych mohl upřesnit počet zájemců o nocleh .
UPŘESNĚNÍ: příjem květů bude,tak jako vždy v Rabasově galerii ve čtvrtek 2.7. od 9:00.Všichni víme jak je to náročné a tak vás prosím, přijeďte co nejdříve. Každá pomocná ruka je velmi vítaná.
Případné změny budou uveřejněny na stránkách MARTAGONU.
Zatím díky a přeji krásné lilie a hodně zdraví.

Zdraví Jirka a Saša Hlouškovi

Bude výstava v Rajhradě u Brna. O tom je zpráva na stejném místě našich stránek. Pro jistotu ale avizuji, že v rubrice Aktuality je informace o možnosti zůčastnit se zájezdu na tuto výstavu. Trochu to spěchá: je třeba zareagovat do 10. června.

To, že výstava v Čakovicích je zrušena, jsme zde avizovali 24. května. Zpráva od MUDr. Kříže ze 30. května oznamuje, že výstava v Žirovnici je pro letošek rovněž zrušena (ale místo ní bude výstava zas jiná):

Ahoj,

včera na výboru jsme definitivně rozhodli, že letošní výstavu lilií v Žirovnici dělat nemůžeme.  Výstavu by nebyl problém udělat, ale problémy by byly se zázemím /záchody, bar, prodejna/ kde by nebylo možné zajistit požadovaná hygienické nařízení. Místo toho uděláme ve dnech 17.-18. října výstavu ovoce, zeleniny a chryzantém. Už jsme ji několik let nedělali, tak se docela těším.

Pan doktor Kříž zároveň vyjádřil naději, že výstava ve Volyni bude, protože má se svou paní připravenou řadu novinek. A k tomu lze připojit odhodlání organizátora výstavy ve Volyni, že s ní počítají. Pokud to bude záležet jen na jejich odhodlání a na našem přání, pak tato výstava jistě bude.

Výstavy se neruší jen u nás. Nebude ani výstava v Rybniku, jak nám napsal pan Peter Wistuba:

Drazí přátelé!
V souvislosti s převládající pandemií koronovirů a s tím spojeným uzavíráním hranic se představenstvo Asociace Klubu milovníků květin Rybnik rozhodlo zrušit plánovanou mezinárodní výstavu lilií a aranžování květin ve dnech 11. – 12.07.2020.
Výstava byla přesunuta do roku 2021 a doufáme, že se bude konat za normálních podmínek.

S pozdravem Peter Wistuba

Nezbývá než doufat v návrat těch zmíněných normálních podmínek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.