Jarní členská schůze

Aktuality

Pozvánka na jarní členskou schůzi

Srdečně Vás rádi zveme na naše jarní setkání s bohatým programem, které se koná v sobotu 26. března 2022 od 9 hod.

Místo konání : Krajinova posluchárna, 2.patro Přírodovědecké fakulty UK. Benátská ul. 2, Praha 2, vchod do budovy je z Benátské ulice hned za skleníky botanické zahrady.

Doprava : metrem trasy B, stanice Karlovo náměstí (KN), odtud tramvají č.18 dostanice Botanická zahrada – Na Slupi (z KN je to jen jedna stanice jízdy), nebo pěšky z KN, což je asi 5 minut chůze kolem Faustova domu směrem k BZ Na Slupi, tzn. směr Nusle.

Program 1 části –  Úvodem zahájení a spolkové záležitosti. Dále budou následovat zprávy finanční a revizní. Zpráva o činnosti organizace za rok 2021. Upřesnění termínů výstav a plán činnosti na rok 2022. Diskuze k zprávám, plánům a spolkovým záležitostem.

Přestávka – Opět bude možný odběr přebytků různého pěstitelského materiálu od našich členů. Děkujeme všem, kteří dotují tuto naší oblíbenou přestávkovou akci a výběr bývá na jaře vždy bohatý. Již během trvání schůze je možný odběr semen z burzy pro jarní výsevy lilií, ale i jiných rostlin. Dále pak bude možno zakoupit cibule lilií od Pavla Nejedla – firma Lukon Bulbs. Možný bude i odběr Rukověti zahrádkáře 2022 včetně starších čísel. Pro zájemce budou připraveny kopie návodů na pěstování a množení lilií.

Program 2 části –  V této následuje volnější část našeho setkání a na pořadu bude například předávání ocenění našim členům. Losování ankety o nejoblíbenější lilie. Dojde i na zajímavé promítání a na hodnocení fotosoutěže. V neposlední řadě však i na pěstitelskou debatu s výměnou šlechtitelských zkušeností našich členů. Do programu lze dle času operativně zařadit případné možné příspěvky pro obohacení jarního setkání liliářů.

Upozornění –  Zahájení schůze je plánováno na 9 hodinu a tak žádáme účastníky, aby si načasovali svůj příchod raději trošku dříve. Jsou zde platby příspěvků, instalace výběru přebytků, prodej cibulí lilií atd. Dochází pak často ke značnému zdržení, kdy se dostáváme do časové tísně, vše se pak jako vždy hromadí. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši účast. Po ukončení schůze pokračuje naše setkání v nedaleké restauraci V Podskalí, kde se obvykle dojedná to, co se nestihlo a naplánuje to na co se zapomnělo.

Za výbor Martagonu Vratislav Novák.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.