Pozvánka na podzimní členskou schůzi

Aktuality

Podzimní členská schůze se koná v sobotu 30. 10. 2021 v 9 hodin

Místo konání – Krajinova posluchárna, 2. patro Přírodovědecké fakulty UK, Benátská ulice číslo 2, Praha 2. Vchod do budovy je z Benátské ulice hned za skleníky botanické zahrady, když přicházíte od spodních zastávek tramvají.

Doprava – metrem trasy B, stanice Karlovo náměstí, východy z metra jsou značeny buď Vyšehradská ulice, nebo Karlovo náměstí, dále je to pěšky asi 5 minut směr Nusle, nebo je možno hned po výstupu z metra využít tramvají č. 18 nebo č. 24 do stanice Botanická zahrada – Na Slupi, (z Karlova náměstí je to jen jedna stanice jízdy).

Program : Úvodem zahájení a spolkové zprávy. Zprávy z výstav a jejich vyhodnocení, předání cen a diplomů. Podle možnosti přijdou na řadu i ukázky projekce z výstav. Přestávka – výběr přebytků pěstitelského materiálu od našich členů (bývá bohatě dotováno). Aukce – dražební nabídka vzácnějších a výjimečných cibulí lilií (možnost získání kvalitní sadby). Diskuze a debata o pěstování – výměna zkušeností. Opět možnost projekce zajímavostí ze světa lilií. Závěr. Po ukončení programu jsou pro naše účastníky schůze a všechny naše přátele rezervována místa na odpoledním setkání v nedaleké restauraci V Podskalí.

Poznámka : poznamenejte si datum předvánočního setkání liliářů, promítacího dne. Akce je závazně plánována na sobotu 4. 12. 2021, program bude upřesněn a vyjde i v Liliáři č. 4, sledujte naše web. stránky pro případné informace www.martagon-lilie.cz.

Pozor změna: Setkání nebude – viz aktualizující informaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.