Na zahradě manželů Hlouškových

Ze zahrad členů

Před týdnem nechali manželé Hlouškovi zde vyvěsit pozvánku na výstavu lilií v Rakovníku. Měla by se uskutečnit od 3. do 5. července 2020. Ještě předtím dali pro potřeby stránek k dispozici sadu fotografií ze své zahrady.

Kdysi jeden meteorolog, když předpověď a skutečnost měly posléze snad až neprakticky málo společného, použil vyjádření: „Počasí se začalo ubírat jiným směrem“.

Současný běh věcí, a počasí na mysli tolik ani nemám, se k našim představám taky zrovna nehlásí, ubírá se zatím dosti jiným směrem. Dojde-li však včas ještě k jejich dostatečnému sblížení, mohla by řada lilií z obrázků níže, coby exponáty hodné pozornosti, ozdobit červencovou výstavu v Rakovníku.  Ale ať už to bude jakkoli, potěšit nás mohou i v této podobě a hned.

A protože je to teprve druhý příspěvek tohoto typu, připojuji pro jistotu ještě „návod na použití“, který jsem uvedel u obrázků z výstavy Čakovice 2017, kterýžto je jednoduchý – můžete myší vybrat obrázek a kliknout na něj, pak se vám po stranách nabídnou šipky na posouvání. Nemusíte je ale použít, lze se vrátit zpátky na základní výběr. Při rozkliknutí kteréhokoli obrázku se zároveň otevře možnost ovládání posuvu obrázků i vpravo nahoře. Tam je navíc možnost pustit si to jako prezentaci, takže není třeba obrázky posouvat klikáním.

Váš administrator

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.