Čakovice 2017

Obrázky

Na výroční členské schůzi v lednu jsem požádal o zasílání obrázků. Dostal jsem jich zatím několik stovek. Avšak neváhejte v tom, co započali pánové Novák a Hloušek, bez omezení pokračovat. Pokud vám k tomu schází třeba kontakt, spojení na mne je uvedeno v rubrice Kontakty na konci seznamu kontaktů na členy výboru.

Dlouhodobé využití toho, co mi pošlete, je nabíledni, avšak v této neklidné době, u níž celkem nejde cokoli plánovat nebo očekávat, můžeme se prostřednictvím obrázků na webových stránkách přes současné období společně snáze přenést.

Začínáme výstavou v Čakovicích z roku 2017 a až to dokoukáte do konce a uvidíte, jak to našemu předsedovi v tomto místě sluší, asi vás napadne, že to nebude zřejmě poslední připomínka výstav z Čakovic. Obrázků na to ostatně poslal dost. Mám v úmyslu je i popsat, alespoň jménem pěstitele. Avšak administrator zatím předstírá, že k tomu bude potřebovat poněkud více času a sil. No, zkusím se s ním nějak domluvit.

S přáním pevného zdraví

Váš administrator

P.S. Návod na prohlížení je jednoduchý – můžete myší vybrat obrázek a kliknout na něj, pak se vám po stranách nabídnou šipky na posouvání. Nemusíte je ale použít, lze se vrátit zpátky na základní výběr. Při rozkliknutí kteréhokoli obrázku se zároveň otevře možnost ovládání posuvu obrázků i vpravo nahoře. Tam je navíc možnost pustit si to jako prezentaci, takže není třeba obrázky posouvat klikáním.