Celostátní 16. výstava lilií 28.6. – 30.6. 2024

Aktuality, Pozvánky, Výstavy ,

Celostátní výstavu lilií ve dnech 28.6. – 30.6. 2024 pořádá organizace MARTAGON, která je speciální základní organizací ČZS. Na již tradiční 16. výstavě budou k vidění lilie z několika kategorií, jako například asijské hybridy, orienpety, čínské trubkovité lilie, orientální hybridy, botanické druhy a pod. Zúčastní se pěstitelé z celé republiky. 

Po celou dobu výstavy budou přítomni odborníci, se kterými se můžete poradit o pěstování lilií. Můžete se také stát členy Martagonu. Budete mít možnost získávat mimořádné liliové cibule za výhodné ceny. Rádi vás mezi sebou uvítáme. Otevřeno: pátek 10-19 hodin se slavnostním zahájením, sobota 9-19 hodin, neděle 9-17 hodin.Přístup je bezbariérový. Navštívit můžete také zámecký park, kde je dětské hřiště s atrakcemi pro děti, fontána, ozdobná květinová výsadba, rybník… Vhodné pro rodinné výlety i jednotlivce, každý si přijde na své. V blízkosti je cukrárna i kavárna, občerstvení, nákupní centrum Globus Čakovice, Asko-nábytek… dobíjecí stanice E.ON, čerpací stanice, myčka aut… 

DOPRAVA MHD: autobus 136 » trolejbus 275, zastávka Čakovický zámek. Vlakem: zastávka Praha – Čakovice. Autem: parkoviště je za zámkem.

Případné dotazy k průběhu výstavy podá Vratislav Novák na tel. 605 291 261 nebo e-mail olina.novakova21@seznam.cz 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.